fiajungdalen.blogg.se

Kvällstankar

Publicerad 2015-09-30 23:09:51 i Allmänt,

Halloj!

Min lilla gosse gör det inte så lätt för mig. Idag har han knappt velat sova överhuvudtaget , bara korta stunder och helst i min famn. Lyckades bara få till 45 minuters sömn där i morse så jag är väldigt trött. Tur det har varit superfint väder idag för då får man lite mer energi.

Han är ju väldigt glad min lilla gosse å tur är väl det, en grinig bebis och en mamma med få timmars sömn brukar sällan vara en bra kombo men en glad bebis ger lite extra energi.

Enda gången han blir förbannad är när han måste ligga på magen. Han försöker krypa istället för att lyfta nacken. 

Lyckades mocka och putsa 4 träns innan jag hörde att han började sträcka på sig i gungan så då skyndade jag mig hem . Nu somnade han om så jag hann duscha men alltså babyvakten är min bästa vän för tillfället. Guuud vilken större frihet den ger. För er som nu får panik över att jag lämnar honom och går ut ur huset så kan jag trösta er med att jag har 40 meter till stallet, det tar mig mindre än 1 minut att gå hem och han sover i en gunga som han inte kan ta sig ur.

Kände att jag måste få det skrivet så ingen behöver fundera mer på det. 

Vi for sen å hämtade storprinsen på skolan och for å köpte mineraler och sen en sväng på dollar. Behövde lite tvättmedel och diverse tråkiga saker. Snacka om att tvättmaskinen går varm här hemma. Med en bebis som kräks en hel del både på mig och på sig själv och en stor gosse som älskar att skita ner sig så tvättas det mycket . Jag som hatar att tvätta. 

Hästarna är nattade och ompysslade och nu väntar skämstv innan jag ska krypa ner bredvid minsta gossen. Imorgon är det dags för veterinärcheck och jag är fan nervös över det. Vet inte varför men ni vet den där magkänslan säger att det är nånting som stör. Vi får väl se vad veterinären säger och om han kan hitta nånting eller om jag bara är nojig. Oavsett vad så ska en ET få komma ut å gå igenom henne oxå innan hon sätts igång ordentligt.

Jag vet inte varför jag nojar. Hon ser kalasfin ut när hon springer i hagen och när hon har skrittat på så har hon kännts jättefin , stora steg och rörlig rygg men .... Det finns ett men och det är det där lilla när Hovis skodde henne att hon reagerar när vänster bak lyftes. Motsatt ben som hon har sitt fula ärr på. Nog om det , vi får se vad Gunnar säger imorgon.


Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela