fiajungdalen.blogg.se

Voksipåse

Publicerad 2015-10-25 12:17:00 i Bebis, Tips,

Jag har jobbat på förskola av och till under ganska många år och något som många föräldrar använde sig av var Voksipåsen till sina barn. Fanns inga sovpåsar som var så outstanding som dessa. Barna behövde aldrig några extrakläder eller bökiga ombäddningar med filtar och täcken utan man stoppade ner dom i påsen bara och sen kunde dom rullas ut och sova gott i friska luften. Spelade ingen roll hur kallt det än var så höll påsen värmen.
 
Så när Oliver föddes så var min mamma ganska snabb med att köpa en Voksipåse i present till honom inför hösten och vintern. Den där påsen användes väldigt flitigt såväl i vagnen som i pulkan och i skotersläden under många år . Tror Oliver var runt 5 år innan jag sålde den då jag hade bestämt mig för att inte ha fler barn ;)
 
Nu ville ju ödet lite annorlunda och jag har en liten plutt och givetvis ska han få en Voksipåse. Det är synd att dom är så jäkla dyra bara .  Förhoppningsvis kan William få en i julklapp ;)
 
Den här står allra högst på önskelistan
 
Voksi Urban - som blev testvinnare över alla åkpåsar.
 
Så här står det om den på voksis hemsida ( voksi.se)
 Urban är en åkpåse i dun och ull med alla de egenskaper trendmedvetna föräldrar söker. Moderna färgkombinationer som väcker uppmärksamhet kombinerat med sköna och värmande material som andas. Överdelen i 90% dun - 10% fjäder och underdelen i ull gör Voksi Urban till en slitstark åkpåse som håller ditt barn varmt och tryggt. Dessutom har Voksi Urban två överdelar, en kortare och en längre, som ger påsen en längre användningstid - ända upp till 6 år. Voksi Urban levereras med en avtagbar och tvättbar pingvinkudde.
 
Eller så är det deras Voksi Classic som hägrar. Den går att använda året runt . Den är stoppad helt med ull som båd evärmer och transporterar bort fukt och överskottsvärme.
 
Dom kostar som sagt en slant men dom är verkligen värd varenda krona och något jag varmt rekommenderar alla småbarnsföräldrar att investera i.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-10-25 22:15:28

Kan tipsa om att dom finns på letsdeal där det är 41% rabatt :) http://touch.letsdeal.se/#/deal/1126585

Svar: Tusen tack för tipset :)
Fia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela