fiajungdalen.blogg.se

Tatoo

Publicerad 2015-10-29 11:17:00 i Personligt,

Jag har ju en text på revbenen som jag tatuerade in 2 år efter att Oliver föddes , den texten är från en av mina absoluta favoritlåtar och den var så perfekt till just Oliver.
 
 
 
 
Nu när Wille har kommit till världen så vill jag tillägna även han en text , den kommer att placeras på baksidan låret som det känns som nu, alternativt framsida lår. Jag har några texter att välja mellan till honom men jag har lite svårt att bestämma mig .
 
Har ni någon texttatuering? I så fall vart och vad betyder den för er?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela