fiajungdalen.blogg.se

Lek och Lär hund

Publicerad 2015-10-28 18:50:00 i Tips,

Jag tänkte tipsa er om en fantastisk leksak för en liten bebis. Jag fick den av min mamma till Oliver när han var runt 5-6 månader och han hade den i flera år även efter att batteriet tog slut och inte byttes ut ;)
 
Det är Fischer Price lek och lär valp
 
En jättemysig liten hund som har 10 olika sånger samt att den lär barnet bokstäver och färger . När man trycker på dom olika delarna så säger hunden på roliga sätt eller med hjälp av en sång vad dom heter , vilka färger det är osv. Valpen blinkar även i takt med musiken .
 
Oliver verkligen älskade den här och jag är så himla glad att den har blivit kvar här hemma när alla andra leksaker gavs bort. Jag vet att den fortfarande finna att köpa på leksaksaffärerna och jag kan verkligen rekommendera den.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela