fiajungdalen.blogg.se

Kyligt

Publicerad 2015-10-28 07:53:47 i Allmänt,

Godmorgon!

I dag är det riktigt kallt ute och alldeles frostigt på backen . Natten har varit lite bättre än dom senaste då han bara vaknat två gånger. 

Det har blivit ännu en ny konstellation i stallet så Lima verkar ha varit jättestressad i natt. Det är lösskit precis hela boxen samt utdraget och runttrampat Hö . Hon gillar ju inte när rutiner bryts eller ändras så jag hoppas det inte blir nå mer ändringar nu utan att dom får landa i det här och komma till ro igen. Hon är ju så himla känslig min Madame och vill gärna ha allt på samma sätt varje dag. 

Ja ja det blir bog bra. Dom är ute å äter Hö i alla fall . 

Idag börjar rättegången angående Lisa Holm , jag kommer följa den slaviskt och jag hoppas det jävla monstret får ett straff för livet. 

För att inte avsluta inlägget positivt så får Wille stå för morgonbilderna.


Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2015-10-28 08:17:58

Men sötknopp! Vad han växt sen vi sågs. Dags för ny dejt snart tycker jag.

Svar: Ja det tycker jag verkligen att det är. Nästa vecka , hur ser det ut för dig då?
Fia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela