fiajungdalen.blogg.se

Happy day

Publicerad 2015-10-31 22:30:31 i Allmänt,

Halloj!

Ååååh vilken härlig ridtur jag har haft idag. Även om det var lite grått så var det ganska skönt väder. Jag skrittade ut på en längre tur idag med lite powerwalk på asfalt, tempoväxlingar och sidvärtsrörelser . 

Hon vill gärna fuska lite när jag flyttar henne undan för höger skänkel . Då blir hon som en banan i kroppen och vill ogärna trampa inunder höger bakben. Men jag har ju all tid i världen nu under igångsättningen att verkligen finslipa på just såna här små detaljer. 

Powerwalk är bra för att få upp lite flås på henne men oxå för att skritta ur sig en massa små spänningar och överskottsenergi hon samlar på sig. Jag garvar högt varje gång för jävlar vad den här tjejen kan skritta. Jag passar på att träna min egna balans samtidigt med att släppa tygeln och hålla händerna en bit ut. 

Travade lite lite grann och tog faktiskt en vänstergalopp på 5 steg. Jag kunde verkligen inte låta bli, jag ville se hennes reaktion helt enkelt. Men hon fattade snällt vänstergalopp och hade nog gärna velat galoppera en bra bit men jag nöjde mig med några språng. Älskade lilla häst vad jag längtar till om en månad när hon är mer igång.  
Jag måste dock frisera manen lite på henne samt en dusch skulle sitta fint.

På eftermiddagen kom M hit och dom två stora rishögarna i hagen eldades upp. Grabbarna har och håller fortfarande på att bada tunna medans jag just i detta nu fått en väldigt övertrött och hysterisk Wille att somna . Snälla 4 månadersperiod kan du bara vara slut snart, jag vill ha min Wille tillbaka. 

Ja återstår att se när grabbarna grus tänkte ta å slockna i natt. Jag misstänker att det kommer vara mer vatten på golvet nu än när oliver hade vattenkrig i somras. Med andra ord lär jag måsta städa imorrn. 


Men nu säger jag godnatt 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela