fiajungdalen.blogg.se

Frostigt

Publicerad 2015-10-26 07:58:53 i Allmänt,

Godmorgon!

Ny härlig måndag och ny vecka. Idag var det dessutom riktigt kallt och frost på marken när jag släppte ut tjejerna. Det märktes att det kommit en ny förmåga då Limas Box såg ut som en krigszon. Hö och bajs överallt både i och utanför boxen , men det väl några dagar innan hon lugnar ner sig. Hon gillar ju inte förändringar direkt min lilla prinsessa.

När jag sen skulle släppa ut dom så vart hon alldeles galen, trampade på stället och väl framme vid hagöppningen så försökte hon springa över mig. Drog stopp med grimskaftet och fick henne att vända och stå still men så fort jag tog av grimman så drog hon iväg i en bockserie.

Sen sprang hon utmed staketet närmast stallet och ropade på den nya. Som sagt , jag hoppas hon lugnar ner sig inom nån dag. 

Just nu så är det iris som vankar och Lima står faktiskt och äter, sålänge inte iris får för sig att rymma så gör det inget om hon vankar. Det är värre om Lima gör det.

William då, jo han är ju i en tillväxtperiod nu och sover hemskt dåligt på nätterna. Äter å kräks å är missnöjd stundtals. Däremellan är han jätteglad och rolig och det är tur det för då glömmer man bort lite av det andra. Vi har ätit frukost iaf både jag å lilleman och alla djuren. Så medans bråksäcken sover så tänkte jag passa på att vila lite jag med. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela