fiajungdalen.blogg.se

Freeeedag

Publicerad 2015-10-30 09:29:18 i Allmänt,

Godmorgon!

Fredag och halloween , ska ni ut på nåt speciellt i helgen? 

Vi ska ha lite folk här imorgon på grillning, eldning och bada tunna. Själv så ska jag ha Wille ;) 

Natten har varit sådär, tror han har vaknat 3-4 gånger å varit knölig, ätit och haft svårt att komma till ro . Enda fördelen för mig är att jag kan ligga kvar i sänge å amma honom, jag brukar somna om medans han äter , skulle jag inte kunna det så skulle jag vara helt död.

Tjejerna är utsläppta och ompysslade . Lima sov ju i bot paddarna i natt då jag dels ville ha dom i förebyggande men oxå för att inte få in onödigt med smuts i såret. Fanns en liten liten svullnad men såret var nästintill obefintligt nu. Fortfarande oroligt i boxen och det syns att hon trampar runt runt en del . Därav att jag vill ha på paddarna på benen , förebyggande så att hon inte gör illa sig när hon trampar omkring. Jag fortsätter att följa Lisa Holm rättegången och sen måste jag åka å slänga papper och åka till banken. 

Den här lilla pluppen har somnat och sitter fint i sin gunga nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela