fiajungdalen.blogg.se

Anteckningsbok

Publicerad 2015-10-24 17:32:00 i Allmänt,

Jag älskar att planera, skriva ner övningar , spåna på ideer till bloggen osv osv och jag älskar att skriva ner det på papper innan jag går vidare med det , det ger mig en bättre överblick på något vis.
 
Jag skulle vilja ha en fin anteckningsbok för nu börjar det sina om plats i mitt stora block och oavsett hur praktisk min kalender är så är den oerhört ful och inte så inspirerande.
 
Vet ni av något bra ställe med fina anteckningsböcker eller kanske nåt ställe där man kan designa själv?
Vad har ni att skriva ner tankar och sånt på? Dator eller papper?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela