fiajungdalen.blogg.se

Utflyktsdag

Publicerad 2015-11-08 15:45:06 i Allmänt,

Hej! 

Här har det visst stått tomt hela dagen, inte ens ett godmorgoninlägg blev det imorse. Orsaken .... Jag var så sjukt sjukt trött. Jag såg ju klart den där filmen och somnade väl strax före 01 , sen vaknade Wille vid 03 och ville äta och i vanlig ordning spy ner det mesta i sin väg . Efter det ville han inte sova så han fick ligga i babygymmet en stund innan han fick komma upp i famnen och sen slutligen liggammade jag oss båda till sömns efter 04 nån gång.

När klockan ringde 07 var jag helt borta. Släppte ut tjejerna och skyndade mig sen att krypa ner i sängen med mina killar igen. Sov till halv nio och kände mig lite piggare. Eftersom det är fars dag så ordnade jag en jättestor härlig frukost åt hela familjen.

Sen bestämde vi oss för att åka till technichus i Härnösand så sagt och gjort. Här har vi nu spenderat ex antal timmar , hunnit äta lite och hälsat på moster och kusin eva med sin familj. 

Nu placerade jag precis min röv i bilen och rullar hemåt igen. Jag är dötrött och skulle helst vilja sova resten av dagen. 
Får väl se vad resten sv dagen har att bjuda på men det lutar åt det stillsamma hållet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela