fiajungdalen.blogg.se

Tröttmössa

Publicerad 2015-11-07 07:35:28 i Allmänt,

Godmorgon!

Lördag och fortfarande dyngförkyld och det känns som att det bara kommer bli värre. Det brukar vara så med mig nämligen. Jag har inte använt nässpray på fyra månader men nu är det dags igen. Blää

Wille har vaknat två gånger i natt så det får ju anses godkänt , däremot så vaknade han klockan 6 och tyckte att det var morgon då. Han hjälpte mig att förstå det genom att kräkas ner både sig själv, mig och sängen. Jag är så jävla less på det här spyendet att jag bara vill gråta emellan varven. Han spyr fortfarande jättemycket så fort han ätit och det är pissjobbigt. Allra helst på nätterna när allt hamnar i sängen trots att han sover på en handduk. 

Nä måtte det sluta snart.

Tjejerna är ute i hagen iaf och Lima var tillåmed grinig i morse . Hon hade Hö kvar så det var inte att hon var hungrig utan hon stod å sura redan när jag öppnade dörren , blev inte ens glad när jag kom fram å tog hennes huvud i famnen som är våran mirgonhälsning. Vette tusan vad det var med henne.

Iris hon är alltid lika glad och står alltid med mulen ivrigt i vädret för att få en morgonpuss och sen komma ut. 

Wille har somnat om i gungan så jag tänkte krypa ner under täcket igen. 
Ha en fin dag


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela