fiajungdalen.blogg.se

Tröttare än tröttast

Publicerad 2015-11-10 11:02:20 i Allmänt,

God förmiddag får jag säga nu när klockan är så mycket. Alltså tröttheten som har lamslagit både min hjärna och min kropp den är inte att leka med.

Dom få timmars sömn man får på nätterna verkar inte riktigt räcka till och jag är som en zombie mer eller mindre. 

Wille fick panikont i magen i natt och vaknade där vid 1 och höll mig uppe till 2 sen har han sovit av och till men det blir väldigt osammanhängande för mig. Halv sju gick jag ut å släppte ut tjejerna och fixade så oliver fick frukost och på med kläder innan taxin kom. Sen har jag bara försökt sova. 

Wille har inte varit lika sugen på det men jag la hela babygymmet i sängen och sen kunde jag sova medans han låg där å sprattlade. 

Orken är ändå helt borta och jag känner inte för att göra nånting. Lägg till mensvärk på det så förstår åtminstonde jag varför humöret svajar lite. Nä lite lunch och en prommis kanske kan pigga upp mig.

Vi hörs


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela