fiajungdalen.blogg.se

Till bebisens kalla fossingar

Publicerad 2015-11-03 12:00:00 i Bebis, Tips,

Tossor måste vara det absolut sötaste och mysigaste man kan ha till sin lilla bebis fossingar. Bebisens fötter är nämligen väldigt kalla, eller har lätt för att bli kall. Däremot så tycker jag att det är ganska svårt att hitta tossor som sitter bra på deras små sprattlande fötter.
 
 
 
Newbie som är min favoritkollektion till bebisar har jättesöta små tossor som faktiskt sitter helt okej men jag är ändå inte helt nöjd. Har ni några tips?
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela