fiajungdalen.blogg.se

Som en bomb

Publicerad 2015-11-03 23:31:26 i Allmänt,

Hello!

Båda pållarna är ridna även idag , den ena fick göra en premiär i padocken och skötte sig .... Hyfsat. Oliver fick tugga grus två gånger men borstade av sig och hoppade upp igen och fortsatte.

Han fick även känna på att galoppera och jag höll på att skratta mig harmynt när dom där små benen trummade på. Vi avslutade sen med att svänga runt koner.Sen efter middagen så var det Limas tur att komma ut. Hon började avslappnat och skrittade snällt, jag pratadecen liten stund i telefon och under den tiden började hon trappa upp sin fart. Hon blev mer och mer som en tickande bomb.

Hon var så himla spänd, jag kunde känna varenda del i henne vibrera. Försökte få henne att skritta på ordentligt för att försöka släppa på spänningarna. Hon slappnade av någorlunda men sen räcker det med nåt litet som får henne att explodera.

Den här gången var det en spikpistol som användes samtidigt som min sambo skulle passera med sin bil som lyste upp en stor reglexkon i diket. Lima slängde sig ut i vägen , hade bara centimetrar till bilen. Hon börjar studsa på vägen och dom med spikpistolen fortsatte jobba och i samma veva kommer det en ny bil. 

Lima hon var överallt och jag hann tänka flera gånger att nu åker jag av. Men tack O lov för stiglädret runt halsen, det är min livlina när hon börjar studsa. Ja herregud. Vägen hem gick i 200 blås och det var väldigt långt ifrån en avslappnad skrittrunda.

Jag funderar på att longera henne imorgon och få ur lite energi. 

Wille han har varit vaken större delen av dagen och sovit hela kvällen så natten lär bli spännande. Jag är Aptrött och börjar känna mig lite febrig.

Så jag säger godnatt och avrundar här

Kommentarer

Postat av: Melina

Publicerad 2015-11-04 16:33:39

Men så söta dom är alltså😍

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela