fiajungdalen.blogg.se

Skit oxå

Publicerad 2015-11-11 23:09:24 i Allmänt,

Wille var kanske världens snällaste som somnade vid 8.30 och lät mig sova till halv tolv. Då kände jag mig som en människa igen. 

Glad i hågen skulle jag sen bege mig ut på en skrittrunda i skogen men serrni min vita springare hade helt andra planer. Hon hade trampat av sig en sko såklart. Det är en stor nackdel med att ha en häst som gärna tokrejsar i hagen emellanåt, allra helst nu när det är så lerigt bitvis i hagen. 

Vart till å mocka och sen skruva ner hennes krubba för att diska ur den ordentligt och sen byta plats på den. Är så less att hon bajsar i den hela tiden.

Eftermiddagen har gått åt till att greja med en massa papper , snacka om att hjärnan legat på latsidan länge men efter ett tag kom jag in i det. 

Jag drog iväg ett sms till min kära Hovis och hon lovade att komma redan imorgon . Väldigt mycket värt , vill inte ha fler vilodagar än nödvändigt på Lima nu.

Kvällen är slut och så även jag. Imorgon är en ny dag . Natti natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela