fiajungdalen.blogg.se

Sjukstuga

Publicerad 2015-11-05 22:52:13 i Allmänt,

Halloj!

Fy bubblan , jag har åkt dit ordentligt på förkylning den här gången . Hostar, snorar , huvudet värker, gommen är helt uppsvälld och febern kom som ett brev med posten. Blääää

Jag som för en gångs skull skulle iväg på en rolig grej med en vän imorgon. Går inte febern över mirakulöst så är det bara att glömma. Oliver ska dessutom på halloweenfest på skolan på kvällen och jag känner redan nu hur ont i kroppen jag kommer ha av febern imorgon . 

T åker uppöver å ska jobba så han blir borta hela helgen . Skjut mig kände jag lite. 

På förmiddagen hade jag besök av en tjej som är intresserad av lapsk vallhund så hon fick träffa mina pojkar och bekanta sig lite med dom. Sen var jag helt färdig. Har sovit i den mån det gått med Wille och tog mig samman på eftermiddagen för att få ihop middag till stora gossen. 

Hästarna fick av förklarliga själ vila idag , jag fick släpa mig ut för att mocka . 
Nu tänkte jag göra en kraftansträngning å borsta tänderna , ta en alvedon Och be till Gud att Wille tänker sova i natt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela