fiajungdalen.blogg.se

Pluppas

Publicerad 2015-11-11 07:44:49 i Allmänt,

Godmorgon!

I natt har Wille sovit bra , hallelulia bara en gång har han vaknat å ätit . Det betyder inte att jag är pigg ha ha fortfarande som en zombie men det kanske blir lite bättre snart. Gissar att mitt låga järn och blodvärde gör sitt oxå.

Flickorna är i allafall utsläppta och oliver är på skolan. Alltså skoltaxi måste vara bland det bästa som hänt på senaste tiden . Det är så obeskrivligt skönt att inte måsta skjutsa på morgonen eller hämta när han slutar för den delen. Dessutom så tycker han att det känns jättebra att få ta ansvar och det märks att han har vuxit jättemycket . Förut fick man påminna honom varenda dag om ryggsäcken tex både på morgonen och när man hämtade men det har jag inte behövt påminnt om en enda gång sen han började åka taxi. Nä helt klart guld värt för oss. Nästa steg kommer nästa år när han ska få börja åka tåg till och från Ånge , det kommer oxå bli en stor befrielse både ekonomiskt och tidsmässigt.

Annars då, onsdag morgon snart mitten på november . Tiden bara springer iväg. Jag å Wille myser lite och funderar på dagen. Jag har lite att göra idag med Ts firma , Lima ska skrittas och iris ska antingen ridas eller gå som handhäst. Hundarna ska även dom jobba förutom promenad. Igår kväll tränade vi på sök och båda är jätteduktiga men framförallt Elton . Helt sjukt vilken näsa han har. 

Kanske Thomas har tid att följa med ut i skogen och vara den dom ska söka efter.

Men nu blir det frukost 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela