fiajungdalen.blogg.se

Natti natt

Publicerad 2015-11-08 22:58:26 i Allmänt,

Fars dag till ände och idag har det inte varit mycket till bloggande. När vi kom hem i eftermiddags så la jag mig å sov, först en stund med Wille och sen en stund utan. Det var så välbehövligt och skönt.

Vart lite middag och läxläsning och sen har kvällen varit i filmens tecken. Lugnt å skönt alltså.

Spenderade en stund i stallet nu och pysslade om flickorna i vanlig ordning. Tycker det är så himla skönt att få stå å pyssla med dom, känna över ben och kropp så att inget känns konstigt , Borsta av dom , kratsa hovar och sen på med pyjamas och paddar. Avsluta med att fetta in hovarna .

Men nu är det natten , håll en tumme att internetet funkar imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela