fiajungdalen.blogg.se

När veckan tar slut

Publicerad 2015-11-01 23:48:05 i Allmänt,

Ja men god kväll!

Helgen och veckan är slut och ny vecka tar vid . Har ni några planer för veckan som kommer? 

Jag ska sätta mig med kalendern imorgon för att planera veckan men prio ett imorrn är besök på banken som jag skjutit på ända sen förra veckan. 

Thomas han var som uträknat bakis idag och har sovit hela dagen , vilket innebar att Lima fick stå åt sidan. Ibland blir jag fan arg på mig själv över att jag är på tok för snäll. Vi är trots allt två om våran bebis så jag får väl ta fram hornen och vara en sån där jobbig kärring helt enkelt. Det är ju så karlarna säger om oss , helt sjukt egentligen. Men det tar vi en annan gång. 

Vi var in på Ikea en sväng å köpte stol och lite sånt åt Wille innan vi hämtade oliver i Ånge. Sen avslutade vi kvällen med att sträckse tre avsnitt av serien bron. Gjorde en paus för att fixa med tjejerna bara. Lima såg ut att ha trillat omkull i leran så hon fick en rejäl genomkoll och borstning innan bot täcke och paddar kom på. 

Nu ska jag sova och hoppas på att Wille tänker göra detsamma.


Kommentarer

Postat av: lina holmbom

Publicerad 2015-11-02 07:07:21

Så som du beskrivit så verkar han vara extremt omogen och inte ta ansvar för femöre. Det är inte okej att sova/supa bort hela dagarna. Han verkar vara totalt ointresserad av sin familj. Även om man är två individer så måste man ta hänsyn till sin familj. Kan aldrig tänka mig att du mår bra av det här,att aldrig få en paus och göra det du tycker är roligt. Vad skulle han säga om att ta hand om barnen lite spontant en lördagkväll och du går ut och roar dig? Du är för snäll mot honom men mot dig själv är du inte det..

Kram!

Svar: Oj det var ju inte min mening att han skulle se ut som en dålig pappa/familjefar det är han absolut inte men ja , han och jag har lite olika syn på det här med familj . Han jobbar ju extremt mycket för att vi ska kunna ha det bra så jag försöker förstå att han behöver få vara ledig och bara roa sig lite han oxå och han är medveten om det jobb jag gör här hemma så det är väl inte så att han bara tar det för givet . Men överlag tror jag killar tänker så ....att dom ska bara , och det som dom ska bara det kan inte vänta . Men jag ska försöka bli lite mer bestämd för nä självklart är det pissjobbigt att gå här hemma låst dygnet runt det tänker jag inte sticka under stolen med. Att gå ut är jag inte ett dugg intresserad av just för tillfället , det kommer att komma lite senare men det skulle vara skönt att bara få några timmar utan att stressa i stallet, där tankar jag energi. Som sagt han och jag är väldigt olika i vårat tänk men jag ska bli lite tuffare på den fronten :) Kram
Fia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela