fiajungdalen.blogg.se

Kommunikation och sömnbrist

Publicerad 2015-11-04 07:59:09 i Allmänt,

Godmorgon!

Fyyy vilken natt , oliver har hostat halva natten och Wille har haft jätteont i magen. Jag gjorde kantarelltoast till middag igår och det verkar vara det som är boven. Jag har nämligen oxå ont i magen . Så han har haft magknip, vaknat en sisådär 5 gånger å skrikit, bajsat och ätit. 

Min förkylning verkar tillta och jag känner mig överkörd av ett tåg just nu. Sjukt trött.

Flickorna är ute i hagen iaf och nu börjar det se normalt ut i boxarna. Även i natt har dom legat ner igen så nu har dom nog landat i allt . 

När jag är på väg hem så ser jag en taxibil som kör sakta . Jag funderar lite på vad den gör här och tänker att det kan ju inte vara Olivers för jag fick ju inte tag på nån igår. Men det var Olivers taxi och den chauffören var inte glad över att oliver inte var klar. Medans oliver slängde på sig kläder så förklarade jag att jag bara hade fått en lapp hem om att jag skulle ringa min skola för att komma överrens om det praktiska , men då jag inte fick tag på nån igår så trodde jag inte att det skulle komma nån taxi idag och jag visste ingen tid.

Det var inte världens muntraste taxichaufför som upplyste mig om att 7.15 ska barnet stå klart på morgonen för det var snävt med tid. Yes då vet jag det ;) snacka om dålig kommunikation men nu vet jag som sagt att dom hämtar 7.15 på morgonen. Blir till att kliva upp lite tidigare då helt enkelt, men det är grymt skönt att slippa hämta och lämna. 

Jag å minime ska mysa lite och förhoppningsvis sova lite för jag är dödstrött.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela