fiajungdalen.blogg.se

Annorlunda mors dag

Publicerad 2015-05-31 23:42:31 i Allmänt,

Hej gänget!

Idag har det ju varit mors dag och jag hoppas ni uppmärksammat och grattat era mammor eller ni som är mammor själva har blivit grattade.

Det jag saknar mest med mors dag nu när min egna mamma inte längre finns , det är dom där middagarna och ihopsamlandet av alla syskon osv. Vi åt jämt tillsammans god mat som mamma lagat och god efterrätt. Jag saknar att se förväntningen i ansiktet när man gav henne morsdag presenten. Lilla mamma , hon är saknad inte bara just på mors dag utan alla dagar i veckan, men det blir ju extra påtagligt dagar som denna.

Här hemma vart det ju oxå konstigt då oliver var på hajk och sen tog hans pappa med honom för att käka middag. Jag har ju haft en riktig skitdag med tandvärk från helvetet och mycket illamående och kräkningar. Thomas var dessutom iväg å jobbade idag så det vart inte så mycket till firande.

Thomas kom i alla fall hem med en fin blombukett och god glass, lagade en enklare middag och tyckte synd om mig ;) 

Kollade Elitloppet och fick till min besvikelse se att Nahar inte ens tog sig till finalen. Hejade på fröken Tillman istället som gjorde ett hejdundrande lopp men höll inte hela vägen in i mål.

Säger ett stort grattis till Örjan Kihlström och Magic Tonight som blev årets vinnare. 

När oliver sen kom hem for vi på lite hustittningar men hittade inget av intresse. Jag är verkligen så kluven, jag vill helst bo kvar då jag älskar vårat hus och läget där vi bor men ska vi bo kvar måste huset byggas ut och jag vill ju dessutom ha tillgång till eget stall. Våran granne som äger den mesta marken är underbar och inte ett dugg oäven om vi vill nyttja hans mark men jaa vi får se hur det blir med allt. Vi måste göra nånting hur det än är.

På vägen hem från vår lilla sightseeing så slog tandvärken till med full kraft och jag visste fasen inte hur jag skulle bära mig åt, tog två värktabletter när jag kom hem och däckade efter att ha duschat oliver och fått han i säng.

Fixade stallet och tjejerna nu på kvällen och nattade dom. Lima får sova med täcke i natt så hon inte blir kall medans iris får sova naken så det inte börjar klia. 

Nu tar jag mina smällfeta fötter och kryper ner i sängen och hoppas på att jag får sova nåt i natt. Jag ber till högre makter att tandvärken börjar ge med sig imorgon. 

Natti natt


Väldigt saknad mamma <3 

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela