fiajungdalen.blogg.se

Snyggve

Publicerad 2015-01-31 23:12:32 i Allmänt,

Snön fortsätter att falla över Sundsvall och Alnö och i hela norra Sverige. Jäääävlar vad jag är avundsjuk på alla som är iväg å kör skoter nu. Det är helt sinnessjukt vad snö det är uppöver.

Min lördag har varit väldigt lugn, jag har inte mått så bra men har försökt fått undan lite tvätt och försökt mysa med oliver så gott jag kan. Imorgon ska jag försöka ha en mer aktiv dag. 

Kollade gladiatorerna och njöt av mitt ögongodis , Prime . Jösses vad den karln är snygg 😻

Tjejerna var blöta men inte ett dugg sugna på att komma in. Jag fick stå där å ropa en stund innan dom i sakta mak kom gående. Lima hade ju visserligen täcke och var bara blöt på halsen och huvudet men iris var dyngsur. 

Drog av det värsta på henne , kollade ben och la på pyjamasen. SötungenLima blev även hon borstad och fick benen kollade. Fina kalla torra ben och såret läker fint.

Tänkte avrunda min kväll med lite fruktsallad och njuta av att känna bebisen sprattla omkring i magen. 


Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela