fiajungdalen.blogg.se

Time flies

Publicerad 2015-04-29 23:13:21 i Allmänt,

Så var ännu en dag till ända och vi går med snabba steg mot helg. Dessutom sista april och valborgsmässoafton . Ska ni göra något speciellt ?

Mina sista aprilfiranden har ju i stort sett alltid spenderats i fjälls, närmare bestämt Ramundberget och afterskii 1000. Där har det verkligen firats in våren och tackat av vintern för en härlig säsong. Men åldern börjar ta ut sin rätt och framförallt andra prioriteringar och en graviditet på det gör att det här årets firande går i en helt klart lugnare regi. Det gör mig inget , jag har så otroligt många roliga minnen från alla andra år och jag är glad att jag verkligen levt livet.

Vi har faktiskt inga som helst planer det här Valborg , oliver åker till sin pappa så mycket vet jag. Thomas kommer hem imorgon men som sagt no plans at all. 

Tjejerna är borstade och nattade, Lima får sova utan pyjamas i natt , likaså Iris. Utöver det har det liksom inte varit så mycket idag. Jag längtar tills jag kan börja uppdatera om ridpass, använda alla fina schabrak och visa bilder och filmer. Det blir lite mer liv i bloggen då och förmodligen mer intressant att läsa om oxå, mer inspiration. Just nu handlar ju det mesta om att dagarna går, magen växer och att jag fortfarande spyr som en gris trots att vi snart är i v. 32 . 

Jag längtar efter att få sätta upp mål för min egna träning, Limas träning, iris och oliver , hundarnas träning och utställningar och så givetvis våran nya familjemedlem som jag gissar kommer få en hel del utrymme här. 

Det är inte så jättemånga veckor kvar nu och har jag klarat mig hit så ska jag bog klara slutspurten oxå. Jag har ju min plan att ta det lugnt i 5 veckor till sen kan pyret få komma till världen. 

Nu blir det sängen och sova. Klockan ringer som vanligt 6.30 och natten brukar inte bjuda på så många timmars sömn nu förtiden så det gäller att ta vara på dom få som blir.

God natt 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela