fiajungdalen.blogg.se

Min fina vita pålle

Publicerad 2014-08-31 22:10:49 i Allmänt,

Idag tog jag mig äntligen upp på min fina lilla vita pålle. I mjukisbyxor och dressyrsadel tog vi oss en joggingrunda i mörkret. Försökte först med vägen förbi getterna men aldrig i livet sa Lima och jag kände inte för att ta en diskussion med markägaren igen så när hon gick fram några steg så vände jag å red till rundbanan istället.
 
Fokuserade på min sits, stark överkropp mjuka stadiga händer och vikten i stigbyglarna, sitta på hennes bakben och få henne i uppförsbacke. Fungerade skitbra och hon var riktigt fin att rida idag. Massa massa övergångar och tempoväxlingar , växlande mellan lättridning och nedsittning.
 
Fokuserade på att ha henne rak i dag och hon jobbade som sagt väldigt fint igenom hela kroppen . Mycket galoppövergångar samt förvänd galopp i en låg form där jag vände tygelfattningen till körfattning för att inte kunna bli stark i handen och jobba med benen istället.
 
Sjukt nöjd med min pålla idag som var fin trots mörkret och den lite trevsamma starten.
 
Knät göt skitont men det är inte mer svullet och jag vet ju att det kommer göra ont, jag har ju vart med om det här en gång redan så jag vet att det bara är att bita ihop.
 
Foto: Jennifer Karlsson

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela