fiajungdalen.blogg.se

2 år

Publicerad 2013-12-30 20:12:00 i Allmänt,

Hela två år har gått sen min älskade vän Roger valde att avsluta sitt liv. 2 år av sorg och saknad. Jag kommer aldrig att förstå varför han gjorde som han gjorde och jag kommer nog aldrig sluta önska att jag hade kunnat gjort annorlunda. 
 
Roger var en av mina allra bästa vänner, han som alltid skrattade och skojade, han som alltid fick mig att le och tänka på roliga saker. Han som alltid hittade på en massa tok och lyckades få med mig och alla andra på sina påhitt. Älskade underbara Roger.
 
ikväll tänder vi ett ljus för Roger och imorgon kommer jag skåla in det nya året med han i mina tankar.
 
var rädd om era nära och kära >3
 
 
 

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela