fiajungdalen.blogg.se

Tragiskt

Publicerad 2015-10-22 21:43:39 i Allmänt,

Det har väl inte undgått någon om det hemska som hänt idag på en skola i Trollhättan. Så fruktansvärt tragiskt och fruktansvärt onödigt. Vart sjutton är vårat land på väg ? Vad är det som händer med det Sverige som en gång var väldigt tryggt och säkert? Ska man inte ensvåga låta barnen vara på skolan längre? Åka å handla på varuhus? Inte ens i sitt egna hus är man trygg längre med tanke på alla inbrott som sker.
 
Jag är på riktigt rädd för hur vårat land har utvecklats. Vården går på knäna, lärare går på knäna, psykvårdare går på knäna . Det dras in folk på alla våra viktigaste punkter samtidigt som mer och mer människor i stort behov av vård och hjälp kommer till vårat land. Sverige har alltid varit ett rikt land, ett land med god vård och skola, ett tryggt land. Det är det inte längre. Våra politiker stoppar huvudet i sanden och är så jävla rädd för att uttala sig om nånting för att inte bli rasiststämplad. Det är helt jävla sinnesjukt. Övriga länder skakar på huvudet åt oss, för dom ser det uppenbara som håller på att hända här i Sverige.
 
Morden i Trollhättan , tillfälliga boenden för dom asylsökande och större sprickor i samhället är bara en början på vad som komma skall.
 
Trots att jag har stallet några meter från gården så låste jag dörren och lämnade en hund hemma och en tog jag med mig för det känns så jävla otryggt.
 
Jag lider med alla inblandade idag , jag lider med offren på Ikea och jag lider med att hela sverige blöder just nu.
 
Fruktansvärt är det!!
 
Bilden på den misstänkte mördaren som även han avled under dagen.
 
Regnet här hemma förstörde min möjlighet till att jobba med hästarna. Att stå med Wille i regnet kändes inte aktuellt men det gjorde inte så mycket då jag egentligen hade tänkt att dom skulle vila idag.
 
På kvällen kom besti hit å surrade lite skit en stund och kom med en så himla fin present till Wille. Ni ska få se imorgon. Lycka är att ha en så fin vän. Älskade jänta , tack för att du finns .
 
Nu ska Wille göra lite försenad nattning och sen hoppas jag att han sover gott i natt. Tjejerna är i alla fall nattade och ompysslade med visitering, borstning, hovkratsning, hovtvätt , infettade hovar och Lima har fått gosigt täcke på sig och nyspånad box. Mysigt värre i höstrusket.
 
Fredag imorgon och jag hoppas hoppas hoppas jag kan jobba med hästarna lite, Allt beror ju på den där lilla knodden jag har. Det är han som bestämmer nämligen ;)
 
God natt kära ni , var rädd om varandra.
 
Älskade Jossa

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela