fiajungdalen.blogg.se

Säljer man gammalt får man köpa nytt

Publicerad 2015-10-22 18:05:00 i utrustning,

När hösten kommer så brukar köpsuget komma med den , man vill som förnya både sig själv och garderoben lite. Förbereda sig för mörkret , då kan shopping lysa upp i höstmörkret. När man är fattig som mig så är det inte helt lätt att få pengarna att räcka för shopping så då får man helt enkelt sälja lite av sina gamla saker för att kunna köpa nytt.
 
Eftersom jag har en riktig prinsesshäst så vad passar bäst om inte ett ljusrosa schabrak.
 
Jag köpte ett dressyrschabrak och för att matcha så behövs det benlindor , dessa rosa från Eskadron kommer passa perfekt.
 
 
Jag har ju ett rosa Schockemöhle schabrak som jag älskar och nu hittade jag luvan till bra mycket billigare pris än vad jag sett den ute för tidigare. Då slog jag till
 
Jag kommer ju tömköra och jobba från marken en hel del och tidigare har jag använt sadeln till det men det är bra jäkla bökigt så när jag hittade den här gjorden för lite och ingenting så fick den följa med hem.
 
 
 
Sist men inte minst så blev det ett Back on Track bogskydd. Lima är väldigt känslig vid sin bog och hals så det här har jag en förhoppning om att det ska underlätta en hel del och släppa på lite spänningar och tryck.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela