fiajungdalen.blogg.se

Piggelin

Publicerad 2015-10-28 22:39:59 i Allmänt,

Gokväll i stugorna, hoppas ni mår bra!

På förmiddagen fick jag ett samtal av sambon som var mindre roligt, beroende på hur man ser det. Allt jag kan säga är bara fy fan vad det finns avundssjuka , tröstlösa , patetiska lågvattenmärken till människor. Usch å fy fan , jag hoppas karma biter arslet av dig.

Samtidigt som jag roat Wille så har jag lyssnat på livesändningen från rättegången på Lisa Holm . Fortsättning följer imorgon.

Med dom här tunga sakerna som snurrade i skallen så var det extremt skönt att hoppa upp på Lima , glömma allt annat än just hon å jag och skritta ut i höstkylan. Pigg piggare piggast var fröken och taktade mer än skrittade första biten.

Jobbade mycket med sidvärtsrörelser och lite tempoväxlingar . Idag var hon riktigt ärlig i sidvärtsrörelserna där hon faktiskt tog stödet på yttertygeln och jag kunde möta innertygeln mot innerskänkeln. Hon har lite svårare att trampa under vänster bak men nu blir hon inte förbannad längre när man kräver det.

Tempoväxlingarna var det som det var med , hon är inte riktigt framme för skänkeln där för istället för att trampa under sig och sträcka fram halsen så spänner hon sig och börjar takta istället. Mot slutet fick jag en fin längning och var nöjd med det.

Nu blir det lite stretching och höftrullning innan läggdags. Wille har haft en skitjobbig eftermiddag så jag är rädd att natten ska bli bajs. Men jag håller tummarna för lite sömn. Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela