fiajungdalen.blogg.se

På utflykt

Publicerad 2015-10-24 07:29:56 i Allmänt,

Godmorgon!

Jag har vart i farten sen halv sju, släppt ut hästar, mockat, ätit frukost och packat inför dagens utflykt.

Jag Wille och hundarna ska åka ner till Thomas syster i Gävle för att hälsa på lite. Hoppas Wille tänker sova snällt i bilen .

Just nu tankas han för fullt och jag försöker gå igenom så att jag gjort allt och packat allt. Amningshjärna är inte att leka med , världens sämsta minne typ ;)

Passar bra att åka bort när det ska vara folk här hela dagen å gräva ner fiberkablarna. Hoppas allt är klart när jag kommer hem ikväll igen. 

Bloggen har tidsinställda som kommer under dagen så det kommer inte stå tomt här :) hoppas ni får en underbar lördag.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela