fiajungdalen.blogg.se

Oiidesign

Publicerad 2015-10-25 18:36:00 i Tips, reklam,

 
Jag hittade in på en webshop för barnkläder som heter Oiidesign.se där du hittar superfina barnkläder för åldrarna 0-12 år. Dom har märken som inte alla andra har och en del märken är helt unika hos Oiidesign här i sverige.
 
Jag älskar isbjörn of Sweden som säljs hos Oiidesign och har både vinteroverall samt handskar och mössor därifrån. Ett märke jag verkligen kan rekommendera och ni hittar dom dessutom till reapriser nu, så passa på att gå in och fynda.
 
 
Förutom Isbjörn of sweden så hittar ni märken såsom Gant, Geggamoja, Molo och många många mer till bra priser. Jag själv tänkte uppdatera både Williams och Olivers garderob med lite kläder från
Oiidesign

Det här inlägget är i samarbete med Oiidesign

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela