fiajungdalen.blogg.se

Nytillskott

Publicerad 2015-10-25 23:03:59 i Allmänt,

Halloj!

Hoppas ni har haft en lugn å skön söndag. Det har jag haft, jag har inte gjort många knop idag.

Efter att ha myst å lekt med Wille en stund så fick han sitta i gungan medans jag städade lite. Mitt i städningen fick jag besök av besti och hennes fina fjording.

Älskar den här bilden på dom.

Lima fick årets tuppjuck och sprang omkring som en dåre i hagen. Givetvis hängde lilla iris på. Motion fick dom i allafall båda två så det räckte och blev över.

Wille han tog å somnade i gungan så jag hann städa färdigt och skura golven. Kände mig fantastiskt duktig. 

Nu på kvällen kom det ett nytillskott till stallet , en så himla söt liten bebistjej. Både Lima och iris är såklart dökär, iris hon älskar ju alla och Lima tror att det är en valack . Herregud!!

Imorrn kommer Hovis för att vintersko , innan dess ska jag hinna till banken en sväng. Hoppas Wille har en bra dag imorgon . Men nu mina vänner, nu är det godnatt för mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela