fiajungdalen.blogg.se

New shoes

Publicerad 2015-10-26 23:27:27 i Allmänt,

Halloj!

Nu har Lima fått på sig vinterpjucksen så nu kan snön komma, typ. 

Det var skönt att se att hon skötte sig utomordentligt idag trots att det inte bara var L som jobbade med henne utan det var även en lärling med. Dom två senaste gångerna har hon ju varit skum att sko vänster bak men inget sånt alls idag utan bra rakt igenom.

Iris fick även hon fina fina fötter och hon sköter sig som alltid .

Nu blir det skrittning mån-fredag så får jag se hur helgen blir. Allt är ju så beroende på den lille pluppen och just nu är det liksom bara mamma som gäller. Han sov bra från 12-16 men sen har han bara sovit korta stunder.

Jag hoppas han tänker sova nu inatt för den här mamman börjar bli lite sliten. 
Därför är det dags att försöka somna.

Natti natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela