fiajungdalen.blogg.se

Mysdag

Publicerad 2015-10-24 23:01:28 i Allmänt,

Halloj!

Vad roligt att ni är så många som uppskattade mitt inlägg tidigare idag :) helt klart fritt att dela det vidare. 

Min dag har varit helt toppen idag. Wille somnade i bilen nästan direkt och sov hela vägen ner till Gävle . Efter lite mys och surr begav vi oss iväg till ett jättegulligt litet café nere vid vattnet där jag bjöds på räkmacka. 

Efter ännu mera sirr, mys och lek så bjöds jag på fantastiskt god middag. Hasselbackspotatis , oxfilé och goda såser. Som ni kan se så har jag blivit rejält bortskämd idag. 


Paparazzifotografen ;) 


Kärlek <3

Eftersom Wille förutom förmiddasluren , sovit ganska dåligt idag så trodde jag att han skulle däcka totalt i bilen. Det gjorde han oxå , till Söderhamn sen gallskrek han till hudik där jag gav upp hoppet om att han skulle somna om , stannade å ammade innan vi fortsatte färden hem . Wille med mitt finger i ett järngrepp samtidigt som han spydde ner det mesta i sin väg.

Dessutom en bilolycka som gjorde att vägen var avstängd och vi fick åka en omväg hem. Piuuuuh . Men nu är vi hemma och välbehållna. Wille är avtvättad och hästarna intagna. Nu ska jag sova som ett litet barn efter en underbar dag.

Natti natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela