fiajungdalen.blogg.se

Morsning

Publicerad 2015-10-27 08:47:09 i Allmänt,

God morgon!
 
Igår kväll när jag tog in hästarna så var det svinkallt så jag trodde nästan att det skulle bli snö i natt , men tji fick jag . I morse var det snarare ganska varmt ute och det ser dessutom ut som att det ska bli en jättefin dag med härligt höstväder, Passar fint för mig som ska ut å rida sen.
 
Natten har varit sådär, han sover fortfarande inte som förut utan vaknar 3-4 gånger för att äta eller få nappen så jag känner mig lite mosig i skallen och ryggen värker.Försöker stretcha så ofta jag kan men det känns som att det är dags för ett besök hos naprapaten , när jag nu ska kunna få till det .
 
Flickorna är ute i vanlig ordning och i natt hade det varit lugnare i stallet, i alla fall inne hos Lima. Iris verkar ha snurrat en del men så är det ju hon som fått ny boxgranne oxå så det är kanske inte så konstigt. Även att hon försöker gräva sig in till den nya . "suck" , jag måste nog be stallägaren om att spika dit en ny bräda då den ser lite trött ut.
 
Frukost i min mage, i willes mage och alla djurens magar . Har fyllt på vatten och kört igång lite tvätt här hemma. Appropå vatten så har tjejerna börjat dricka hemskt mycket vatten jämfört med tidigare. Jag fyller på deras balja tre gånger om dagen nu och den rymmer 30 liter. Antar att det är för att höt är lite torrt jämfört med förut när det var blött i gräset och dom fick i sig vätska på det viset.
 
Nä nu hoppas jag på att Wille tänker somna snart och sova sin förmiddaslur så jag kan få vila lite jag oxå. Även om jag inte somnar så är det skönt att bara slappa lite.
 
Snart snö :) foto: Lina Holmbom

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela