fiajungdalen.blogg.se

Jag mår illa

Publicerad 2015-10-23 23:25:10 i Allmänt,

Hej på er!

Jag gissar att alla minns Lisa Holm , tjejen som mördades i somras . Jag har följt allt som skrivits om henne under dom här fyra månaderna och idag kom svaret på hur . Det var värre än vad jag kunnat tro och jag satt illamående med gråten i halsen när jag hörde på livesändningen vad som hänt henne. Fy jävla fan vad rädd hon ska ha varit , vilken fruktansvärd dödsångest hon ska ha känt. 

Fy fan så fruktansvärt vidrigt. Jag hoppas den jäveln blir hajmat.

Usch !!!!!

För att släppa allt vidrigt som sker runt om i vårat land så skriver jag om lite roligare saker. Jag fick ett väldigt intressant mail idag , eller två intressanta skulle man nog kunna säga. Ni kommer bli varse inom några dagar. 

Oliver åkte till ånge strax före två och jag passade på att mocka medans Wille sov. Lima tog å bockade loss i hagen och gör sen århundradets vurpa. Jag höll för ögonen när hon slog i backen och hann tänka många hundra tankar. Inga synliga skador hittade jag men det kan gå så jävla illa med sträckningar när dom går omkull.

Passade på att träna med hundarna en stund och Elton blir helt färdig när han måste jobba med skallen. Dom fick avsluta med lite bus.

Wille var jättefin i dressen han fick av besti .

Nu på kvällen så kände jag igenom Lima igen , hittade lite knottror bara vid armbågen efter torkad lera men för övrigt kall och torr i benen. Reagerade inte när jag kände igenom musklerna på henne heller så jag hoppas hon klarade sig bra. Vill inte få en skada nu inte.

Klockan är mycket å jag ska krypa i säng. I natt sov Wille skitdåligt, vaknade varann timme å åt så jag hoppas verkligen den här natten blir bättre.

Natti natt 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela