fiajungdalen.blogg.se

Höstrusk

Publicerad 2015-10-25 08:19:45 i Allmänt,

Godmorgon!

Idag vaknar man till riktigt höstruskväder, regn och grått. Det är inte så kallt ute vilket jag tycker är jätteskönt.

Wille verkar vara inne i en ny tillväxtperiod , tillväxtperioder innefattar en hel del ätande, mindre sovande och inte lika nöjd som vanligt. Trots dålig nattsömn vaknade jag strax efter 5 och kunde inte somna om. 

Släppte ut tjejerna strax före sju , fyllde på vatten och gick sen in å käkade frukost själv. Morgonmys med Wille har upptagit övrig tid och nu är det dags för amning igen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela