fiajungdalen.blogg.se

Helg

Publicerad 2015-10-31 08:28:19 i Allmänt,

Godmorgon!

Vad drygt det är när man är van att ha en viss rutin med lilleman och sen bara poff så är dom som bortblåst. Han sover inte längre samma tider, han vill snutta jämt vilket resulterar i en hel del kräk, han sover inte lika långa stunder eller vips så sover han fyra timmar rakt av . Skitjobbigt när man liksom inte vet eller kan planera. Kvällarna är dessutom skitjobbiga då han är extra knölig och allmänt missnöjd. Måtte denna tillväxtperiod gå över snart.

Igår fick Lima vila och vi åkte å storhandlade . Det började bli ganska tomt här hemma så vi fyllde upp kyl och frys ordentligt. Över 2000 spänn fattigare , blääää tänk sen när Wille ska börja äta välling och gröt . Ännu en bra anledning till att amma ;) 

Idag tänkte jag skritta min prinsessa och jag hoppas på att knäppa nån liten ny bild på henne. Lite halvtrist väder än så länge bara. 

Tjejerna är ute sen 2 timmar tillbaka och boxarna mockade. Skönt att ha det gjort på morgonen. Igår stod jag å mockade klockan elva på kvällen vilket inte är en hit. 

Ha nu en underbar lördag och var rädd om varandra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela