fiajungdalen.blogg.se

Glada miner

Publicerad 2015-10-29 07:58:56 i Allmänt,

Godmorgon!

Natten blev lite som väntat , knölig. Han somnade snällt och sov fram till två sen började knorrandet. Av och till fram till fem har han vaknat-ätit-spytt och gnällt. Sen sov han fram till strax före sju. Mamman är med andra ord rätt trött nu men på nåt vis så försvinner tröttheten när lillskiten vaknar och bjuder en på årets största leenden.

Flickorna är ute och det har varit aningens lugnare i boxen hos Lima inatt så hon landar nog snart i det.  

Alla här hemma har fått frukost och nu tänkte jag försöka få Wille att hålla sig vaken till 9 så att han kan komma i fas med sin förmiddaslur. Idag kommer dom å drar in fiber i huset dessutom så det vore bra om Wille slipper bli väckt. 

Lima ska skrittas och iris får gå som handhäst idag. Ska försöka ta lite nya kort oxå på dom. 

Men nu kickar den här dagen igångKommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela