fiajungdalen.blogg.se

Världens bästa sambo

Publicerad 2015-11-01 08:37:56 i Allmänt,

.... Ja den titeln vinner onekligen jag i det här förhållandet. Inte nog med att min mindre nyktra sambo försvann in på krogen utan att säga ett ljud , han lämnade dessutom kvar en ännu mindre nykter kamrat i soffan som hade orsakat sjöslag i både badrum och kök. Det här med att duscha på fyllan det verkar vara svårt.

Utvälta groggar , stereon som dom hade tagit ut lämnade dom med högsta volym på fast utan musik , vet ni hur det låter? Jag kan tala om för er att det låter som om nån står å tutar med en stor båt nonstop. Det var dyngsura handdukar, mössor och kalsonger typ överallt i huset , även i willes barnvagn vilket fick mig att koka lite lätt där vid tvåtiden när jag vaknade av det där jävla dånandet från högtalaren.

Det enda som var positivt i natt var att Wille faktiskt sovit jättebra. Men efter min upptäckt där vid två i natt så hade jag jäkligt svårt att sova. Låg vaken fram till strax efter 3 när fyllot kom hem och hade sen ännu svårare att somna pga diverse läten från honom . Stor jävla suck på den.

Klockan 7 ringer ju min klocka för då vill tjejerna gå ut. Bara att pallra sig ut , svära över kaoset här hemma och kryssa mellan klädhögar. Flickorna är ute iaf och jag har mockat för att behålla lugnet. Skulle fylla på vatten till hästarna men då har min kära sambo tagit slangen till tunnan och jag kan inte få upp slangskarven. Blodtrycket höjdes en aning här. Gick in för att röja upp det värsta och slänga blöta handdukar i tvätten och plocka undan glas och flaskor. 

Vore det inte för Wille så hade jag dragit igång dammsugaren och bankat lite extra med den. 

- men älskling jag tänkte ju att du sov och har ju Wille så det spelar väl ingen roll om jag åkte iväg i natt ...............

Jämställdheten här hemma är fin :p 
Fortsättning följer ha ha 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela