fiajungdalen.blogg.se

No shoes

Publicerad 2015-11-12 22:17:42 i Allmänt,

Gokväll!!

Den här mamman är trött tröttare tröttast samtidigt som rastlösheten brinner i mig. Jag har ju väldigt väldigt svårt för att bara gå hemma liksom , jag vill vara bland mina hästar och jag trivs som bäst när jag kan komma å gå som jag vill. Idag har jag knappt varit utanför dörren.

Jag har begravt mig med papper och skrivit tills både hand och rygg värkte. Samtidigt som det är roligt att kunna göra nån nytta , använda hjärnan och kunna hjälpa min kära sambo lite.

Hovis fick lämna återbud idag men lovade att komma imorgon förmiddag. Hoppas Wille vill sova då bara. Sova har han inte alls velat göra när jag velat det, i vanlig ordning alltså. Han däckade på eftermiddagen istället och gav mig lite tid till papper och matlagning.

Oliver rastade hundarna i skogen så som sagt jag har knappt lämnat huset. Pmsig och chokladsugen så jag håller på att dö. Tuuuur det är fredag imorgon. Jag ska fortsätta med papper och sen ska jag sticka ut på en tur med Lima . 

Men nu ska jag ta min mindre nöjda sovvägrande son och krypa i säng.

Natti nattKommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela