fiajungdalen.blogg.se

Mörkret å jag

Publicerad 2015-11-02 22:05:25 i Allmänt,

Halloj!

Alltså mörker å jag det är inte världens bästa kombo. Därför hade det varit jäkligt skönt att få rida dagtid . Men jag är glad att jag kan rida överhuvudtaget så jag ska egentligen inte klaga. 

Idag tog jag mig i väg till banken iaf och fick med mig en korg med svamp av svärmor så det var verkligen ett bra besök.  Wille passade på att sova gott i bilen .

På eftermiddagen klädde jag och oliver ut oss till levande reflexgubbar och våra fyrbenta springare likaså. Iris har Limas gamla ridtäcke som täcker hela henne men jag tror jag ska köpa ett ländtäcke som passar lite bättre. Syns gjorde hon iaf.

Vi red ut en runda på 50 minuter på både asfalt och grusvägar. Oliver å iris travade en del och dom är så himla duktiga. Lima var jättesnäll överlag förutom en gång när hon surnade ihop men det gick att reda ut. Travade en väldigt kort bit och hon är så fiiiin. Lilla plutten min. 

Känns som att hon tar mycket mera ärligt stöd på bettet och är mycket mera påverkbar i formen. Förut fanns det bara av eller på , stjärnkikare eller rollkur typ. Nu börjar vi hitta dragläget.

Nu avslutar jag min kväll med lite pH och willemys.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela