fiajungdalen.blogg.se

Måndag och ny vecka

Publicerad 2015-11-02 08:59:25 i Allmänt,

Godmorgon!

Måndag och ny vecka, det är inte långt till jul nu hörrni. Hjälp !! Som det ser ut så är det hos oss julen är i år och jag har inte en aning om hur vi ska få plats. Men det löser sig nog. 

Wille har sovit hyfsat i natt så jag hoppas vi är på väg ut fasen nu. Då brukar tiden bli lite lugnare efteråt med mer sömn och mer tillfreds bebis.

Tjejerna är ute i hagen , oliver på skolan och hundarna rastade. Jag har fått i mig frukost och Wille har invigt sin stol. Det var jätteroligt att kasta leksakerna i golvet så nu vet jag ju vad jag har att göra när han sitter där ;)

Dagen är som sagt oplanerad igentligen förutom bankbesök. Jag har tänk att oliver ska följa med ut på iris när jag rider Lima . Beror lite på hur Thomas jobbar dock. Nu hoppas jag lilleman tänker sova en stund så jag kan följa rättegången på Lisa Holm och knåpa ihop lite inlägg till er här.

Ha en fin måndagKommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela