fiajungdalen.blogg.se

Lång dag

Publicerad 2015-11-08 00:04:22 i Allmänt,

Hej!

Dom flesta av er läser nog det här inlägget imorgon bitti . Dagen har varit lång men bra.

Jag , oliver , Wille och en kompis till oliver for ju till drakborgen och lite senare anslöt min fina vän J och hennes dotter S. Pojkarna dom härjade i flera timmar och vi mammor surrade skit och roade våra småttingar.

Vart en väldigt sen lunch och vi var hungriga allihopa. Pojkarna käkade säkert 10 pannkakor var. Supermysigt var det verkligen och oliver var väldigt nöjd och trött.

Eftermiddagen har flutit på och jag har pysslat på lite. Sen kom min kära sambo hem en dag innan det var sagt så vi myste till med lite kinamat , så mycket bättre och avslutar nu med film. 

Tjejerna är omhändertagna såklart och nu även nattade. Bara filmen är slut så ska jag krypa i säng jag med. 

Imorgon blir en soft dag med en skrittrunda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela