fiajungdalen.blogg.se

Kommunikationsproblemen fortsätter

Publicerad 2015-11-05 07:49:57 i Allmänt,

Godmorgon!

Wille har haft ännu en pissdålig natt där han vaknat ex antal gånger. Vid 3 gick jag upp å la honom i babygymmet en halvtimme innan han sen somnade i min famn och vi kunde sova vidare i sängen. Jag hoppas verkligen att det här bara är en fas annars kommer jag bli knäpp. 

Jag skulle verkligen önska mig min mamma tillbaka nu så man kunde få lite avlastning. Bara att få ett par timmars ostörd sömn skulle vara guld värt. Nu är det säkert flera av er som tänker att han har en pappa oxå och ja det har han ju . Men hans pappa jobbar från tidig morgon till många gånger sent på kvällen så när han väl kommer hem så brukar han däcka och kommer han hem på eftermiddagen så är det ju då jag rider så det är som det är liksom. 

Igår vart det ju lite struligt med taxin där på morgonen men då fick jag ju veta att 7.15 ska oliver vara klar. Idag var vi ute i god tid och jag sa åt oliver att klä på sig 5 över 7 för att slippa stressa. 10 över 7 kommer taxin och ställer sig å tutar. Eeeeeh Jahapp det är faktiskt 5 minuter tidigare än vad som sades senast igår. Jag blir inte klok på det här , kommer dom fem över imorgon då eller? Tur han i stort sett var klar men det känns ju som att kommunikationen är si å sådär med.

Idag då så kommer det en tjej hit på förmiddagen som ska hälsa på hundarna lite. Hon ska eventuellt köpa en valp av Trajs uppfödare så då ville uppfödaren att hon skulle träffa våra hundar och bilda sig en uppfattning om den lapska vallhunden. Tur vi har Elton oxå som kan visa en annan sida av dom lapska. Traj är ju en på miljonen så det kan bli fel då om man tror att alla är som han ;)


Lima tänkte jag jobba en kort stund på lina och sen låta henne springa fritt i padocken en stund. Iris ska oxå jobba på lina men inte fritt för då lär hon nog smita under staketet. 

Kan tänkas att det kommer bli lite dåligt med inlägg här i ett par dagar nu. Vårat internet krånglar jättemycket och det funkar bara bitvis på telefon . Men jag ska försöka så gott jag kan.

Ha en fin dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela