fiajungdalen.blogg.se

Humöret

Publicerad 2015-11-09 07:51:43 i Allmänt,

Godmorgon!

En natt med minimal sömn kan få vem som helst på pissdåligt humör, även min lilla bebis vaknade upp på fel sida. 

När man redan är trött och irriterad så krävs det inte mycket för att få mig å tappa humöret. Oliver är tack O liv helt fantastisk på mornarna och det har han alltid varit så han kom iväg med taxin utan stress. Går ut för att släppa ut tjejerna medans Wille inte var skitnöjd. 

Det regnar, det finns ingen öppnad höbal och dom andra hästarna i stallet har fått frukost. Grattis. Så jag räfsar ihop lite Hö och skyndar mig att byta täcke och plocka av nattpaddarna innan dom får komma ut. Sen var det bara till att skära upp en ny bal och kasta ut mer Hö. Hade jag vetat om att balen skulle varit oöppnad hade jag naturligtvis fixat det igår kväll. Finns inge värre än att börja morgonen på det viset.

Ha ha jag är rutinmänniska och med lite sömn i kroppen stör jag mig extremt när rutiner bryts. Ja ja så är det. Just nu håller vattnet på att fyllas upp ute i hagen och jag ska försöka få i mig lite frukost och sen söva om mig och barn. Han är lite lätt morgonsur även han.Kommentarer

Postat av: Angelina - Enqvist Dressage

Publicerad 2015-11-09 10:17:43

Känner igen den där lättretligheten.. :D

Svar: Ha ha , vad skönt att jag inte är ensam ;)
Fia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela