fiajungdalen.blogg.se

Gullunge

Publicerad 2015-11-15 23:36:05 i Allmänt,

Halloj!

Ja men efter ridtur tidigt i morse så kände jag mig ju pigg men hade ändå tänkt sova när Wille skulle sova. Så blev det inte alls för vi åkte ut till brorsan å spenderade ett par timmar där med surr å gofika.

Därefter åkte vi på lite sightseeing och tittade på till salugårdar innan vi slutligen hyrde film och köpte mat. Blev en rolig svensk film om en präst i Phuket . 

Wille har endast sovit korta svängar idag så med andra ord så har inte jag sovit alls. Gick ut å fixade stallet innan både stora och lilla barnet fick söndagsduscha. Alltså Wille han är så jäkla rolig. Han skrattar högt åt allt man gör med honom och älskar att busa. Nya favoriten är när jag räcker ut tungan åt honom så gör han likadant och sen skrattar han. Alltså jag är så kär i min lilla prins. I båda mina prinsar ska väl tilläggas. Jag har två helt underbara pojkar . Att jag skulle trivas i bebisbubblan som jag gör nu , det trodde jag aldrig. Men han är en underbar liten bebis för det mesta och oliver är en underbar stor kille nu. 

Söndagar är alltid så himla sköna med mycket bra filmer på tv på kvällen och bara mys i soffan. Att sen gå ut i långa pausen på söndagsfilmen för att ta in tjejerna och pyssla med dom är en stor bonus. 

Jag älskar att göra dom redo för natten med att borsta bort lera, kratsa ur hovarna, ta på pyjamastäcke och paddarna på benen och sen avsluta med lackade hovar och en puss på mulen. 

Så nu tänkte jag själv förhoppningsvis få sova i natt. Imorgon är en ny vecka med nya mål och möjligheter. 
Natti natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela