fiajungdalen.blogg.se

Grått å trist

Publicerad 2015-11-16 07:07:23 i Allmänt,

Godmorgon!

Kolsvart ute och regnigt, verkar bli en grå och trist måndag med andra ord. Om man ska se till vädret förstås , utöver det så ska vi väl kunna sätta lite guldkant på första dagen den här veckan.

Jag ska fortsätta med pappersarbete här hemma och sen när T kommer hem så ska Lima skrittas. Jag har haft lite dålig ork till att skriva inlägg som jag brukar göra men jag ska försöka få inspiration och tid till det med här under dagen. 

Men nu ska oliver skickas till skolan och jag hoppas på att få en timmes sömn till. Det behövs trots att natten varit bra med bara två uppvak.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela