fiajungdalen.blogg.se

Goooomorgon gomorron

Publicerad 2015-11-13 07:33:24 i Allmänt,

Morrn morrn på er!

Fredag och full fart mot helg, härligt eller hur. Ute är det riktigt kyligt och backen börjar bli hård. Det värsta med att marken fryser nu är att risken för en vrickning i hagen ökar markant. Jag har ju en tjej som älskar att rejsa i sin hage , därav den tappade skon typ. 

Om jag kunde så skulle jag Linda in henne i bubbelplast.

Idag står pappersarbete, skoning, handling och ridning på min agenda. Det jag längtar mest efter är att få hoppa upp på Limas rygg och skritta ut i skogen. Det är så jäkla skönt för hjärnan att bara tömmas och fylla på energidepåerna. Bästa som finns.


Foto: Melina jäderblom 

Hoppas ni får en fantastisk fredag

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela