fiajungdalen.blogg.se

Fruktansvärt

Publicerad 2015-11-14 07:50:36 i Allmänt,

God morgon!

Det är en tung dag att vakna upp till efter det fruktansvärda som nu händer i Paris . Jag har en olustkänsla som sprider sig i hela kroppen och det känns bara så overkligt. Vad fan är det som händer i vår värld??

Vart kommer allt detta hat ifrån? 

Det är fullkomligt vidrigt och jag är rädd att det här kommer att bli även våran vardag. Finns oerhört mycket mer att skriva om det här men just nu tänkte jag återgå till att följa nyheterna. Mina tankar går till alla drabbade och till alla i Frankrike. Jag tänker på min morbror och hans fru som bor i Frankrike och är tacksam över att dom bor en bit från Paris och är oskadda. 

Nä fy fan det är ofattbart. 

När jag släppte ut tjejerna så tänkte jag att det skulle vara väldigt skönt att vara häst. Dom vet liksom inget annat än här och nu typ , dom behöver inte grubbla om hur världen ska kunna samsas , deras största problem är att inte maten kommer fort nog. I alla fall mina hästar.

Wille har sovit pissdåligt inatt och spytt ner både mig och sig själv. Nu sover han i gungan så jag kryper ner i sängen och kollar på nyheterna. Kanske kan jag få en stunds sömn till. 

Var rädd om varandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela