fiajungdalen.blogg.se

Förändring

Publicerad 2015-11-13 18:15:00 i Allmänt,

Ååååh jag skulle vilja göra nåt åt mitt hår. Jag vill färga det i en fin färg och klippa det i en schysst frisyr , samtidigt som jag vill ha kvar mitt långa hår.
 
Suck
 
Det värsta är att med amningshormonerna i kroppen så tar håret stryk. Jag fäller värre än en hund och håret ser allmänt trött ut. Så en förändring skulle vara skönt.
 
Dock kommer jag aldrig klippa mig så här kort igen men det var häftigt då i nån vecka ;)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

Hej och välkommen till min blogg. Jag som driver FiaJungdalen är en glad tjej som hunnit fylla 30 hela år. Har två söner födda 2007 och 2015 . Bor tillsammans med min fina Sambo på Alnö utanför Sundsvall. Här hemma finns även dom två lapska vallhundarna Traj och Elton. katten Gizmo och mina två hästar Lima och Iris. Jag har haft häst sen jag var pytteliten och hunnit med att jobba som beridare och tävlingshästskötare både i Sverige och utomlands. Jag har till största del endast haft unghästar som jag ridit in och utbildat själv men även haft en hel del projekthästar som sålts . Lima som jag har idag var tänkt som projekthäst men hon kommer att få stanna och tanken är att vi ska bli ett fint tävlingsteam. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig .

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela